nieuws

Samenvatting Hulshorst in 2053


Op 8 februari hebben we een bijeenkomst georganiseerd waarbij we jullie hebben uitgedaagd om na te denken over Hulshorst in 2053 zonder je te laten beperken door “wetten of praktische bezwaren”.
Het doel van deze avond was om ideeën en wensen te verzamelen om uiteindelijk te komen tot een gedegen dorpsplan waaraan toekomstige ontwikkelingen in Hulshorst kunnen worden gespiegeld.
Velen van jullie hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheden om mee te denken en hebben hun input gegeven. Dank voor de grote opkomst !!
Een samenvatting van al deze ideeën hebben we hieronder opgenomen. Deze lijst is niet compleet en bevat bovendien opties die misschien wel tegenstrijdig kunnen zijn. Voor ons als buurtvereniging en gesprekspartner van de gemeente was het vooral belangrijk om te weten waar we in Hulshorst naar toe willen op het gebied van Wonen, Infrastructuur, Sport & recreatie en natuurlijk de prachtige natuur om ons heen. De genoemde ideeën zullen we meenemen in onze gesprekken met de gemeente en integreren in een breder dorpsplan voor Hulshorst. We zullen jullie steeds op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Daar gaat zeker wel enige tijd overheen. We zullen de ontwikkelingen ook vermelden op de website , dus kijk van tijd tot tijd eens op de website van de buurtvereniging ( buurtvereniginghulshorst.nl), of stuur ons een mailtje.
Mocht je nog aanvullingen hebben en die met ons willen delen, stuur dan een berichtje naar :
info@buurtvereniginghulshorst.nl
Wordt vervolgd!

https://buurtvereniginghulshorst.nl/wp-content/uploads/Document-HH-2053-samenvatting-1.pdf

Wat je misschien ook leuk vindt