nieuws

toertocht oldtimers en cabrios

HULSHORST – Door de buurtvereniging Hulshorst wordt zaterdag 18 september een toertocht gehouden voor oldtimers en specials, zoals cabrio’s. Inmiddels hebben zich al meerdere inschrijvers gemeld, onder meer vanuit de club voor rijders van de Fiat 500. Maar ook Mercedes en Porsche ontbreken niet als het gaat om de oldtimers.
De rit is uitgezet door Berthil Westerink, een erkend rijder van toertochten. De totale lengte neemt 130 kilometer in beslag. Verdeeld over een ochtend- en middagetappe. Tussendoor krijgen de deelnemers een lunchpakket op het rustpunt.
Voorwaarde is wel dat er maximaal twee personen per auto kunnen deelnemen. Die worden tijdens de rit getrakteerd op de mooiste plekjes van de Veluwe en een afwisselend landschap.
De start is om 10 uur vanuit het dorpshuis De Wieken. Het inschrijfgeld bedraagt veertig euro, inclusief onder meer de twee lunchpakketten.
Deelnemers wordt wel gevraagd zo snel mogelijk in te schrijven, mede omdat er een maximum aantal deelnemers aan de tocht is gesteld. Inschrijven kan via: www.buurtvereniginghulshorst.nl

Wat je misschien ook leuk vindt