Klaverjas Club Nieuws

WIEKDAGEN HULSHORST

HULSHORST – Met de Wiekenloop donderdag 22 augustus gaan de Wiekdagen in Hulshorst van start. Deze duren tot en met zaterdag 24 augustus.

Het is voor de derde keer dat de Wiekenloop wordt gehouden in samenwerking met de Loopgroep 2000. De vooruitzichten zijn prima, het aantal voorinschrijvingen is het dubbele van vorig jaar. Met onder meer een stuk parkoers door de maïslanden is er sprake van een uniek parkoers voor de deelnemers aan de vijf en tien kilometer. De kidsrun van 500 en 1.000 meter is in het centrum. Start en finish zijn aan de Kapelweg. De kidsrun is vanaf 18.30 uur, de twee langste afstanden starten om 19.30 uur. Inschrijven is op de dag zelf mogelijk in dorpshuis De Wieken. Europarcs Resort Veluwemeer is hoofdsponsor.

De vrijdag staat in het teken van de klaverjasmarathon en een koppel darttoernooi. Het klaverjassen is van 10 tot 16 uur in het dorpshuis. De kosten bedragen vijf euro. Inschrijven is mogelijk tot woensdag 21 augustus 18 uur via: w.kooymans1948@gmail.com  Het koppel darttoernooi start om 20 uur. Het dorpshuis is hiervoor geopend vanaf 18.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt tien euro. Inschrijven is mogelijk via 06-23275813 (Robbie Jonker).

De Wiekmarkt is verplaatst van de vrijdag naar zaterdag 24 augustus. Het aantal inschrijvingen tot nu toe overschrijdt de verwachtingen. De kramen zijn allemaal bezet, wel is er nog de mogelijkheid zich in te schrijven voor de kleedjesmarkt, kofferbakverkoop en rommelmarkt. Dit kan via: w.kooymans1948@gmail.com of door te bellen naar 06-30506931. Aanmelden is gewenst in verband met de te reserveren ruimte.

Het geheel wordt afgesloten vanaf 17 uur met een muzikale avond rond het dorpshuis. Zangeres Annemarie van den Berg verzorgt driemaal een optreden van drie kwartier. Daarnaast wordt gezorgd voor de inwendige mens. De toegang is gratis en is voor iedereen.

De organisatie heeft dit jaar wel te kampen gehad met een zoektocht naar vrijwilligers. Dat is uiteindelijk gelukt. Mede door de medewerking van een groep dames die vrijwilligsters zijn tijdens de Wiekenloop. Getracht wordt voor komende jaren te komen tot een vrijwilligerspoule. Vrijwilligers zijn hard nodig om evenementen als Koningsdag en de Wiekdagen voortgang te laten vinden. Maar ook een avondwandelvierdaagse.

Wat je misschien ook leuk vindt