Schrijf vooraf in voor avondvierdaagse

HULSHORST – Door trommelaars van de muziekvereniging Harmonie uit Nunspeet wordt deelgenomen aan het defilé als afsluiting van de avondwandelvierdaagse in Hulshorst. Deze is van dinsdag 25 tot en met vrijdag 28 juni.

Om opstoppingen te voorkomen aan de inschrijftafel tijdens de eerste avond wordt iedereen opgeroepen gebruik te maken van de mogelijkheid vooraf in te schrijven. Dat kan tot maandag 24 juni 18 uur via de website: www.buurtvereniginghulshorst.nl Bij voorinschrijving bedragen de kosten vijf euro, aan de start zes euro. De start is de eerste drie avonden tussen 18 en 18.30 uur vanaf het dorpshuis De Wieken. De laatste avond zijn er wisselende starttijden, afhankelijk van de afstand. Bij voorinschrijving vermelden naam en het cijfer van de gewenste medaille.