Nieuws

Nieuwe route werkzaamheden Harderwijkerweg

Door de gemeente Nunspeet is een maatregel genomen inzake de omrijroutes in verband met de werkzaamheden aan de Harderwijkerweg.

Gewezen wordt op de toenemende overlast voor de manege waardoor de veiligheid voor ruiter en paard in het gedrang komt en de verkeersveiligheid voor weggebruikers op Onder de Bos ook. Het gaat om een smalle weg met weinig uitwijkmogelijkheden.

Dat heeft de gemeente er toe gebracht op Onder de Bos tussen de Brandsweg en de Zandhuisweg eenrichtingsverkeer in te stellen met uitzondering van fietsers. Dit betekent dat het verboden is om vanaf de Zandhuisweg richting de Brandsweg te rijden.

De maatregel is, volgens de gemeente noodzakelijk om de overlast zo veel mogelijk te beperken en de veiligheid te waarborgen.

De gemeente heeft ons laten weten dat verkeer van en naar de manege en de voetbalvelden via de manege kan blijven rijden. Het eenrichtingsverkeer op Onder de Bos is noodzakelijke maatregel om de intensiteit van het sluipverkeer vanuit de richting van Harderwijk te verminderen.

V

Wat je misschien ook leuk vindt