Kom naar de inspraakavond

HULSHORST – Tijdens de openbare bijeenkomst donderdag 20 juni van de buurtvereniging Hulshorst wordt door wethouder Marije Storteboom ook uitleg gegeven over de plannen voor de aanpak van de Harderwijkerweg. Het gaat om zowel het gedeelte binnen- als buiten de bebouwde kom.

De bijeenkomst begint om 20 uur, vanaf 20.45 uur wordt specifiek ingegaan op de Harderwijkerweg. Belangstellenden worden opgeroepen vanaf het eerste moment aanwezig te zijn. Dan gaat de buurtvereniging onder meer in op de wens de kruising van de Harderwijkerweg met de Brandsweg en Bredeweg aan te passen. Deze aanpassing is nu nog niet opgenomen in de plannen.

Tijdens de openbare bijeenkomst wordt verder aandacht geschonken aan de wens voor woningbouw binnen de bestaande kom van Hulshorst. Het gaat dan vooral ook om sociale huurwoningen en seniorenwoningen. Het liefst ook enkele woningen met zorg.

De laatste jaren is in de sociale sector geen enkele woning gerealiseerd. Terwijl er nu plannen zijn een tweede kern binnen de buurtschap Hulshorst aan te leggen door de bouw in de Kijktuinen. De grens tussen Nunspeet en Hulshorst wordt gevormd door de Kienschulpenweg en de Vreeweg. De buurtvereniging vindt het daarom meer dan wenselijk dat nu ook weer wordt gebouwd binnen de bestaande kern.

Voor bezoekers bestaat de mogelijkheid hun eigen wensen ten aanzien van Hulshorst in te brengen tijdens de bijeenkomst. Namens de gemeente Nunspeet zijn hierbij aanwezig burgemeester Breunis van de Weerd en de wethouders Marije Storteboom, Mark van de Bunte en Jaap Groothuis.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Spring naar toolbar