HANS VAN DE KAMP OVERLEDEN

Tijdens de koffieochtend dinsdag 2 juni kregen wij bericht van het overlijden van Hans van de Kamp. Hij is jarenlang beheerder geweest van het dorpshuis De Wieken en is daarnaast van enorme betekenis geweest voor de voetbalvereniging Hulshorst. Velen zullen hem wellicht ook nog kennen uit de periode dat het huidige Fusion Plaza nog restaurant De Berk was. Naast zijn werk als beheerder van het dorpshuis zette Hans zich altijd ook in voor activiteiten van de buurtvereniging al is hij de enige beheerder die nooit bestuurslid is geweest. Hij vond dat deze functies gescheiden moesten blijven waar het bestuur van de buurtvereniging het nut van de combinatie van beide functies wel inzag en inziet. Wij wensen de familie van Hans de komende tijd veel sterkte toe bij het verlies van opnieuw een markante inwoner van Hulshorst.

Wat je misschien ook leuk vindt