nieuws

Geslaagde koningsdag

“We kunnen terugzien op een geslaagde Koningsdag’, ondanks alle beperkingen.” Dat zegt voorzitter Ruud van der Horst van de Buurtvereniging Hulshorst. Het moeten afgelasten van evenementen maakte toch dat met enige zorg werd uitgekeken of er taarten zouden worden ingeleverd voor Heel Hulshorst bakt. Het aantal van zeven was niet overweldigend maar stemt toch tot tevredenheid. Zeker ook gezien de moeite die er in was gestopt een mooie creatie te vervaardigen. De jury had dan ook de nodige moeite een goede afweging te maken. Uiteindelijk won de taart van Henrike Wansink-van Engelen zowel de prijs voor de mooiste als de lekkerste taart.

De wandelpuzzeltocht voor de jeugd trok de nodige belangstelling. De route ging dwars door Hulshorst waarbij onderweg letters moesten worden verzameld welke uiteindelijk leidden tot de woorden Willem Alexander. Ook mochten de deelnemers na afloop darten om zo extra punten te verzamelen.

De belangstelling voor de fietstocht was goed te noemen. De sfeer was bijzonder gezellig, al groeide in de loop van de dag wel het ongenoegen dat in Hulshorst onderdelen moesten worden afgelast. Zeker gezien alle activiteiten die verspreid door de gehele gemeente Nunspeet plaatsvonden. Terwijl in Hulshorst alles corona-proef was voorbereid en ook de geldende afspraken prima werden nageleefd door de aanwezigen

Wat je misschien ook leuk vindt