Gerrit de Zwaan overleden

Gerrit de Zwaan, bij sommigen beter bekend als rakker, is vrijdagmiddag 8 mei plotseling overleden. De besturen van de klaverjasclub Hulshorst en de klaverjasclub De Wieken hebben hiervan met leedwezen kennis genomen. Vooral op de dinsdag was Gerrit actief betrokken bij de kaartclub door de spullen klaar te leggen en de loten te verkopen. Bij de klaverjasclub De Wieken was hij koploper in de competitie die door het corona-virus is komen stil te liggen. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor de bewezen diensten. Gerrit was daarnaast zeer reislustig en bezocht tal van evenementen in het gehele land. Bayern Munchen was zijn favoriete voetbalclub. De familie van Gerrit wensen we voor nu en de toekomst veel sterkte toe dit verlies te verwerken.

Wat je misschien ook leuk vindt