Nieuws

EUROPARCS SPONSOR VAN WIEKENLOOP

HULSHORST – Europarcs is de nieuwe hoofdsponsor van de Wiekenloop donderdag 22 augustus in Hulshorst. Het is de derde editie welke in het kader van de wiekdagen wordt gehouden door de buurtvereniging Hulshorst in samenspraak met Loopgroep 2000.

De buurtvereniging is verheugd Europarcs aan zich te hebben kunnen binden. Het park is gevestigd aan de Randmeerweg en maakt zich ook verdienstelijk voor de lokale gemeenschap. Onder meer is er een bungalow gratis beschikbaar gesteld voor kinderen met kanker.

Bij de Wiekenloop is om 18.30 uur de start voor de jeugdloop voor kinderen van vijf tot en met acht jaar. Bambino ’s mogen ook meedoen, zij het alleen met begeleiding van ouders. Om 18.40 uur is de jeugdloop voor jeugd van negen tot en met twaalf jaar. De jeugd strijd om medailles.

Om 19.30 uur starten de lopers voor de vijf en tien kilometer. Er is een fraai parkoers uitgezet, deels over verharde wegen maar ook een stukje zand tussen de maïsvelden door. Inschrijven is mogelijk via de website: www.inschrijven.nl Tevens op de wedstrijddag zelf in dorpshuis De Wieken aan de Kapelweg in Hulshorst tot tien minuten voor de start van de betreffende afstand. Na afloop bestaat de mogelijkheid tot douchen in het dorpshuis waar ook de kleedgelegenheid is.

Vorig jaar trok de wiekenloop in totaal 230 deelnemers. De buurtvereniging hoopt dat dit aantal dit jaar wordt overtroffen. Wel is de vereniging nog op zoek naar vrijwilligers. Die kunnen zich aanmelden bij één van de bestuursleden van de vereniging.

Wat je misschien ook leuk vindt