dodenherdenking hulshorst

Voorzitter Ruud van der Horst van de Buurtvereniging Hulshorst heeft vanmiddag namens de Hervormde Kerkenraad en de Buurtvereniging 75 tulpen gelegd bij het oorlogsmonument in het plantsoen tegenover het dorpshuis De Wieken. Dit in het kader van de jaarlijkse dodenherdenking en het gegeven dat het 75 jaar geleden is dat geheel Nederland werd bevrijd. Eerder dit jaar zijn in het perkje Flame of Freedom tulpen gepoot door deelnemers aan de maandelijkse koffieochtend. Deze zouden nu hebben moeten bloeien maar zijn helaas al uitgebloeid. Door de maatregelen rond het corona-virus was een herdenking zoals wij gewend zijn dit jaar niet mogelijk. Wij wilden deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij wensen alle inwoners van Hulshorst en allen die ons lief zijn veel sterkte toe in de komende tijd en spreken de wens uit dat iedereen mag gespaard worden van het corona-virus.

Wat je misschien ook leuk vindt