Uitgewerkt programma wiekdagen

PROGRAMMA WIEKDAGEN

Melissa Bruijnes beschildert de molens welke als decoratie gaan dienen tijdens de wiekdagen, beheerder Rob Smink van dorpshuis De Wieken en vicevoorzitter van de Buurtvereniging kijkt. toe

Maandag 7 augustus:

13-16 uur: hutten bouwen. Zelf hamer en zaag meenemen. Voor spijkers wordt gezorgd.

Deze activiteit vindt plaats op het veldje in de omgeving van de jeu de boules baan. Deelnemers dienen zich te houden aan de aanwijzingen van de begeleiding.

14 uur: demonstratie koersbal te verzorgen door de jeu de boules vereniging Boules Plezier. Iedereen is welkom om kennis te maken met deze sport. Plaats van handeling is het dorpshuis De Wieken.

19 uur: officiële opening door burgemeester Breunis van de Weerd op het terrein van de ijsclub bij molen De Maagd.

19 uur: gereed maken ballonnen voor opstijgen

Dinsdag 8 augustus:

19 uur: wandelpuzzeltocht. Inschrijven en starten om 19 uur in het dorpshuis De Wieken. De af te leggen route heeft een lengte van rond de 2,5 kilometer. Geschikt voor jong en oud.

20 uur: klaverjassen in dorpshuis De Wieken. Inschrijven vanaf 19.30 uur.

Woensdag 9 augustus:

10-12; 13-15 en 18-19 uur: start vier kernen fietstocht over lengtes van 32 en 45 kilometer. De routes zijn uitgezet door Gert Drost en voeren de deelnemers door alle kernen van de gemeente Nunspeet. De start is vanaf het dorpshuis De Wieken. Het inschrijfgeld bedraagt drie euro, inclusief een kop koffie of thee.

10-12 uur: knutselen in dorpshuis De Wieken.

14 uur: schminken in dorpshuis De Wieken voor de jeugd.

17-18 uur: pannenkoeken eten voor de jeugd bij dorpshuis De Wieken.

19-21 uur: kinderdisco met dj Henk Jan van Olst

21-24 uur: Goud van Oud voor jongeren en volwassenen met dj Henk Jan van Olst.

Donderdag 10 augustus:

13.30-14 uur: poppenkast in dorpshuis De Wieken.

14-15 uur: stoepkrijten. Voor de mooiste tekeningen zijn er prijsjes beschikbaar.

15-16 uur: kinderbingo in dorpshuis De Wieken.

20 uur: klaverjassen in dorpshuis De Wieken. Inschrijven vanaf 19.30 uur.

Vrijdag 11 augustus:

10-15 uur: kleedjesmarkt, kofferbakverkoop, rommelmarkt, biologische markt, foodfestival. Inschrijven en informatie: w.kooymans1948@gmail.com of 06-30506931.

10-16 uur: marathonklaverjassen in dorpshuis De Wieken. Inschrijfgeld vier euro. De inschrijving stopt dinsdag 8 augustus om 20 uur. Inschrijven: w.kooymans1948@gmail.com of 06-30506931.

13 en 16 uur: koe schijten. De locatie wordt nader bekend gemaakt.

19-21 uur: darttoernooi. Zie aparte aankondiging op de website van de buurtvereniging

Zaterdag 12 augustus

17-20 uur: barbecue bij dorpshuis De Wieken. Inschrijfgeld 12,50 euro. Inschrijven tot en met dinsdag 8 augustus 20 uur via: r.smink@chello.nl of w.kooymans1948@gmail.com

20-23.30 uur: De Pianoshow.nl met Kevin Siebelink.

22 uur: trekking verloting.

23.30 uur: einde wiekdagen.