TOUWTREKTEAMS GEZOCHT

Er zijn al de nodige aanmeldingen binnen voor het touwtrektoernooi dat door de Buurtvereniging Hulshorst Koningsdag wordt gehouden. Maar er zijn best nog meer teams welkom. Te denken valt aan herenteams, vrouwenteams maar ook gemengde teams. Vooral in de laatste twee groepen is best wat concurrentie gewenst gezien het huidige aantal inschrijven. Een team dient uit minimaal zes personen te bestaan, het is wel verstandig een reserve (of) achter de hand te houden. De aanvang is om 15 uur. Aanmelden is mogelijk via r.smink@chello.nl of w.kooymans1948@gmail.com, telefoon 06-30506931. Burgemeester Breunis van de Weerd geeft het startsein voor de eerste wedstrijd. Na afloop muziek in het dorpshuis DeWieken.