Touwtrekploegen gezocht

De Buurtvereniging Hulshorst is op zoek naar teams voor de touwtrekwedstrijden tijdens het middagprogramma van Koningsdag. Het gaat om zowel recreatieteams als wedstrijdteams. Opgave is mogelijk via w.kooymans1948@gmail.com In verband met de voorbereidingen graag op korte termijn.

Het programma vermeldt verder onder meer de tweede editie van ‘Heel Hulshorst bakt’. Dit in de ochtenduren na afloop van de aubade. Ook is er dan weer cup cakes versieren voor de jeugd.

In het begin van de middag wordt onder meer de traditionele optocht gehouden. De organisatoren hopen op een grote deelname om zo dit historisch gegroeide onderdeel van Koningsdag in stand te houden. Ter afsluiting is er een optreden van dj Henk Jan van Olst en de zingende schilder Johan Pluim.